ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΜΕ
17 Ιανουαρίου 2020
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΜΕ
17 Ιανουαρίου 2020

Άνθρωποι οι οποίοι χωρίς προσωπικό όφελος έρχονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς στα παιδιά μας αναγνωρίζοντας έτσι το δύσκολο έργο μας και επιδιώκοντας να το εμπλουτίσουν με κάθε τρόπο είναι οι αγαπημένοι μας εθελοντές. Είναι οι φίλοι μας.

Μπορείς να φτιάξεις για ‘μας ένα γλυκό, μπορείς να μας συνοδέψεις στην εκδρομή, να μας βοηθήσεις στην κατασκήνωση, να μας ετοιμάσεις το πρωινό, να μας διαβάσεις ένα παραμύθι, να μας διδάξεις θρησκευτικά ή ιστορικά γεγονότα, να περιποιηθείς το πρόσωπο και τα νύχια μας, να μας κουρέψεις και τόσα άλλα πράγματα… Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αρκεί να θες να κάνεις. Να θες να συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια…

Τα  δελτία τύπου προς τιμήν των ανθρώπων αυτών δεν είναι διαφημιστικά σποτ. Είναι ευχαριστήρια κείμενα και μια ευκαιρία να ειπωθεί δημοσίως μια καλή πράξη.

«Οφείλουν να λέγονται οι καλές πράξεις για να γίνουμε όλοι καλύτεροι».

 

Ευχαριστούμε Πατέρα Δαμιανέ Σταυρίδη για τη θρησκευτική αγωγή, Βασίλη Τσεκούρα για τις κομμώσεις, Δέσποινα Σκούντζου για τη μαγειρική, Ρούλα Ανδρικοπούλου για την περιποίηση προσώπου, Ανδρέα Αυγέρη για τις κομμώσεις, Σπύρο Γεωργίου για τη γενική βοήθεια, Πολυτίμη Δημητρακοπούλου για τα μαθήματα χαλάρωσης και πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν κατά καιρούς προσεγγίσει το Ε.Κ.Α.ΜΕ. προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ