ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΜΕ
7 Μαρτίου 2020
ΤΟ 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΜΕ
9 Μαρτίου 2020

Πιο συγκεκριμένα παραβρέθηκαν:ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από πολλούς ιερείς , ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ.Δημήτριος Καλογερόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας κα Βασιλική Ψυχράμη, κ.Νίκος Καραίσκος και κ.Στράτος Βαρδάκης, ο Πρόεδρος Δημοτικών Υπαλλήλων κ.Αλέξανδρος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής κ.Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής β/βάθμιας εκπαίδευσης κ.Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου και εκπρόσωποι των βουλευτών Αχαΐας Κώστα Μάρκου, Σίας Αναγνωστοπούλου & Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου ευχαριστεί ιδιαίτερα το Αρτοποιείο Παναγιώτη Καρακάση το οποίο προσφέρει τόσα χρόνια αφιλοκερδώς την πίτα και τα βουτήματα και η οποία κατά κοινή ομολογία είναι πολύ νόστιμη.

Επίσης ευχαριστεί την ποτοποιία  Αναστασόπουλος & Υιος «Κρίνος» για τις πορτοκαλάδες, την κα Αγγελική Σπυροπούλου για τα μελομακάρονα και τον κ. Βασίλη Παλαιολογόπουλο για τα βουτήματα.

Τέλος ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ.Θεόδωρος Στεφανίδης ευχαρίστησε τον Δήμο Αιγιαλείας για την παραχώρηση του χώρου όπου στεγάστηκε το χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου και γενικά για τη στήριξη στο δύσκολο έργο του Συλλόγου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ