“Η Χιονάτη Χάμστερ”… Θεατρική προσπάθεια από τους εξυπηρετούμενους του ΕΚΑΜΕ
13 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Μάρκος Σεφερλής στο Ε.ΚΑ.ΜΕ.
3 Οκτωβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση “Η Χιονάτη Χάμστερ” από τους εξυπηρετούμενους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Η προσπάθεια που κατέβαλλαν ανταμείφθηκε με το συνεχόμενο χειροκρότημα και τη χαρά του κόσμου για αυτό που παρακολούθησαν. Κατάφεραν να εξωτερικεύσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάσουν πραγματικά ένα υπερ-θέαμα.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί από καρδιάς τους εξυπηρετούμενους και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την όμορφη παράσταση που παρουσίασαν και τους οδηγούς του Κέντρου για την άψογη συνεργασία. Tη ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. Αιγιαλείας για την παραχώρηση του Υπαίθριου Θεάτρου “Γεώργιος Παππάς”. Τους χορηγούς της παράστασης και πιο συγκεκριμένα τα ενδύματα “SPYROPOULOS”, την ψαροταβέρνα “Μαζαράκης”, την “Ένωση Ιδιοκτητών Ταξί Αιγιαλείας”, την “CAVINO”, το οπωροπωλείο Ελένης Τσουμπού, την εταιρεία μεταλλικών κτιρίων “METCON”, την “Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών”, το καφέ-μπαρ “Beau Rivage”, τα ενδύματα “MARINA’S FASHION”, τα χαρτικά “ΓΙΟΥΠΗΣ ΑΙΓΙΟΧΑΡΤΙΚΗ”, τα ηλεκτρικά “ΕLECTRONET Σπυρόπουλος”, τα “ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΒΕ”, την εταιρεία “AIGIALEIA TRAVEL”, τα “HONDOS CENTER Αιγίου”, τα αναψυκτικά “ΚΡΙΝΟΣ” και την καφετέρια “1way”.Τον κο. Σπύρο Ρηγόπουλο και τους συνεργάτες του, Βασίλη Κυριαζόπουλο, Ηλία Νικολακόπουλο και Κώστα Αυλωνίτη, της εταιρείας “MELODY”, για τα ηχητικά και το φωτισμό της παράστασης. Ευχαριστεί επίσης τους εθελοντές που βοήθησαν με κάθε δυνατό τρόπο για την υλοποίηση της παράστασης. Πιο συγκεκριμένα το Σπύρο Γεωργίου για την τεχνική βοήθεια, τη Μαρία Αυλωνίτη για το σχεδιασμό της αφίσας, του προγράμματος και των εισιτηρίων, το Βασίλη Μανουηλίδη για τη φωτογράφιση της παράστασης και την Αναστασία Κουτροπούλου για τη βοήθεια στην υποδοχή. Τις κοπέλες που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο χώρο του ΕΚΑΜΕ, Μαριλένα Χριστοπούλου και Μαρία Ζώη για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλη την προετοιμασία της παράστασης. Τέλος ευχαριστεί τον επί σειρά ετών εθελοντή του Συλλόγου κο. Κων/νο Κλάγκο για τη διασκευή του κειμένου σε συνεργασία με τις εκπαιδεύτριες του Κέντρου Αθηνά Αντωνοπούλου και Αλεξάνδρα Βαρβία και για τις σκηνοθετικές του οδηγίες. Το Δ.Σ. νιώθει ευγνωμοσύνη για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου και τη στήριξή τους στη θεατρική αυτή προσπάθεια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκιώνης Γεώργιος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κούσκουρη Βασιλική